lukoil-banenr

Cu noul Range Rover, britanicii au reuşit să rupă o felie impresionantă din segmentul de piaţă al SUV-urilor de lux. Acest lucru este favorizat şi de calităţile maşinii, ce se poate lăuda cu un design modern trasat în linii clasice, o ţinută conservatoare, dotări de top şi capacităţi în off-road sporite. Iar interiorul bine lucrat cu materiale de calitate înaltă îl ajută şi mai mult să se regăsească printre cele mai bine vândute vehicule de teren din toată lumea.

FLYONE

În aceste condiţii, dorinţa de a te evidenţia din mulţimea de modele produse de aceaşi fabrică devine mai naturală ca niciodată! Şi aici intervin deja tunerii auto din toată lumea. Cum sunt spre exemplu specialiştii MC Customs, din Miami, SUA.

diselok

Americanii au împrumutat un kit aerodinamic widebody, Arden AR9, pe care l-au garnisit cu jante de 24 de inch Labbro M, din gama Forgiato Monoleggera Sport şi o nouă grilă frontală adaptată la noua imagine. Şi cum Range Rover-ul se poate lăuda cu o prezenţă impunătoare, încă din fabrică, noile accesorii nu fac decât să accentuieze şi mai mult, carismatic-ul SUV. Aripi evazate, bara faţă redesenată, cu lumini de zi LED încorporate, noi praguri laterale, un sistem de evacuare lăsat la vedere cu toate cele patru finale şi o suspensie cu garda la sol micşorată, fac din noul Range Rover un adevărat showstopper.

În termeni de performanţă, atelierul de tuning Arden oferă clienţilor săi posibilitatea de a-şi înmulţi caii putere de sub capotă, astfel că maşinile echipate cu motoare V8 supraalimentate, vor beneficia de un upgrade de la 503 la 641 de cai putere! Ce-ar mai trebui?

range-rover-widebody-arden-forgiato-2 range-rover-widebody-arden-forgiato-3 range-rover-widebody-arden-forgiato-4 range-rover-widebody-arden-forgiato-5 range-rover-widebody-arden-forgiato-6 range-rover-widebody-arden-forgiato-7 range-rover-widebody-arden-forgiato-8

Comentarii