lukoil-banenr

Cel mai mic crossover prezent în gama constructorului din Wolfsburg, Volkswagen T-Roc, a primit un pachet de înbunătățiri din partea casei de tuning ABT Sportsline. Versiunea pe care s-au axat inginerii din cadrul ABT are sub capotă benzinarul de 2.0 litri volum.

Pilot Autoexpert

În versiunea standard, trenul de propulsie livrează 190 de cai putere și 320 Nm. Cu pachetul ABT Engine Control (AEC), motorul oferit de Volkswagenpe T-Roc este forțat să dezvolte 228 de cai putere și 360 Nm cuplu motor. Motorul este cuplat la o cutie automată cu șapte trepte și un sistem de tracțiune integrală.

Până în acest moment, reprezentanții ABT nu au oferit informații despre accelerația de la 0-100 km/h sau despre viteza maximă de care este capabil crossoverul. Totodată varianta standard a lui T-Roc echipată cu motorul de 2.0 litri volum, sprintează de la 0 la 100 km/h în 7.2 secunde, iar viteza maximă atinge pragul de 216 km/h.

Casa de tuning ABT declară că suspensia lui T-Roc este acum mai rigidă, iar garda la sol a fost micșorată cu 40 de mm. La fel ABT propune și câteva seturi de jante din aliaj. Acestea au un design special și dimensiuni cuprinse între 18 și 20 de inch.

Comentarii