lukoil-banenr

Compania Vossen, cunoscută graţie modelelor de jante pe care le produce, prezintă o serie de fotografii unde jantele sale se regăsesc pe cel mai scurt Range Rover. Este vorba despre cel mai rar întâlnit model al britanicilor numit Range Rover Evoque SE Premium Coupe, care a fost echipat cu jante Vossen CVT.

Pilot Autoexpert

Crossoverul tunat îi aparţine unui tânăr entuziasmat de tuning, în special curentul Stance, pe nume Tim Paulsen. Acesta a ales o maşină foarte rară pentru a o modifica, în speranţa de a fi într-un fel unic.

Evoque-ul cu două uşi a fost echipat cu un sistem de suspensie pe aer, deflectoare de aer la uşile din faţă, o priză de aer pe capotă, geamuri fumurii şi cel mai important, ceea ce îl scoate în evidenţă şi se observă la prima privire, jantele Vossen CVT cu diametrul de 22 inch şi lăţimea de 10.5 J, vopsite în culoarea argintie.

Cei de la Vossen au fost inspiraţi de crossoverul care cu garda la sol micşorată şi cu jante mari arată exact ca o sportivă muşchiosă. Astfel ei au hotărât să folosească imaginile coupe-ului pentru o campanie publicitară a modelului de jante CVT.

Vossen CVT reprezintă unul din cele mai populare ale companiei şi se comercializează în diametrul de 19, 20 şi 22 inch, iar preţul lor începe de la $499 per jantă.

Comentarii