lukoil-banenr

Compania Mitsubishi Motors şi atelierul american de tuning West Coast Customs, recent au finisat lucrările de construcţie a versiunii hybrid al sedanului Model A. Automobilul care reprezintă defapt replica primului model produs de japonezi, va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Pilot Autoexpert

Prototipul numit Mitsubishi Re-Model, a fost echipat cu un sistem hybrid împrumutat de la modelul Outlander PHEV. Acesta este format dintr-un propulsor pe benzină de 2.0 litri volum, care dezvoltă 121 CP, două motoare electrice fiecare dintre care livrează 81 CP şi un sistem de baterii lithium-ion cu capacitatea de 12 kWh.

Pe lângă sistemul hybrid, acest Model A al zilelor noastre, a fost dotat cu un sistem de tracţiune integrală, un sistem multimedia cu posibilitatea de a conecta orice smartphone şi, un sistem de prevenire a impacturilor frontale.

Trebuie să precizăm că Mitsubishi Model A, a fost unicul automobil al companiei Mitsubishi Shipbuilding Company şi prima maşină produsă în serie din Japonia. Sedanul Model A, era construit la baza lui Fiat Tipo 3 şi se echipa cu un propulsor de 2.8 litri volum, care dezvolta 35 CP. Viteza maximă pe care o atingea vehiculul nipon era de 97 km/h. În total au fost asamblate doar 22 de unităţi ai acestui model.

Mitsubishi Model A produs în anul 1917
Re-Model A

Comentarii