Cu atâtea supercaruri, hypercaruri și ev-uri de mii de cai putere, lansate mai nu în fiecare zi, ar fi ok să nu te surprindă în nici un fel noul Koenigsegg Agera. Și nici măcar faptul că se numește Final Edition ”Thor” tot nu îți trezește mare interes. Însă mai jos, avem o dovadă video că greșim.

Prezent la Festivalul de viteză de la Goodwood, noul sportcar al suedezilor a lăsat multă lume cu gurile căscate. În special, pe cei care au ajuns cumva la bordul acestui automobil, pentru o tură pe circuitul improvizat la Goodwood. O demonstrează și imaginile video de mai jos în care pasagerul este simplu aruncat în scaun la fiecare apăsare de accelerator.

Thor, se face posesorul unui V8 de 5.0 litri, cu multe bunătățuri pe el care îl ajută să pună pe roți în jur de 1341 de cai putere. Pentru o asemenea herghelie este nevoie și de un om priceput la volan, iar mai bun decât pilotul Niklas Lilja, omul care a atins viteza de 458 km/h la volanul unui Agera RS, nici că se putea găsi.

Cât despre pasager, nu cunoaștem cine este și cum a ajuns acolo. Putem spune cu certitidune însă că nu va uita prea curând acea zi. Omul nostru a încercat să imortalizeze clipa cu o filmare cu telefonul, degeaba însă…că nu a reușit mare lucru 😀

Comentarii