Un vehicul de model Peugeot 605 a fost făcut zob, un tânăr a murit și altă persoană a ajuns în stare gravă la spital, după ce automobilul a derapat de pe traseu și s-a răsturnat de mai multe ori în afara carosabilului.

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:30, la intrarea în orașul Cupcini, din raionul Edineț. Tânărul în vârstă de 20 de ani, care se afla la volanul automobilului, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, automobilul a ieșind de pe carosabil și răsturnându-se de mai multe ori într-o râpă de pe marginea drumului.

În urma accidentului, automobilul a fost transformat într-un morman de fiare contorsionate, șoferul a decedat pe loc, iar pasagerul său a fost transportat de urgență la Spitalul raional Edineț cu diverse traumatisme. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Preliminar se cunoaște că automobilul era echipat cu anvelope de iarnă, însă șoferul s-ar fi deplasat cu viteză excesivă.

Comentarii