Un stâlp a fost doborât la pământ în urma unui accident rutier produs la intersecția străzilor Asachi și Academiei din Capitală. Accidentul a fost înregistrat ieri, 21 februarie, în jurul orei 14:30, transmite Știri.md.

În urma impactului, automobilul de model Infiniti a fost proiectat într-un pilon electric, care a fost doborât la pământ. Șoferul automobilului proiectat în pilon a plecat de la locul accidentului, iar până în prezent nu a fost găsit de oamenii legii.

Potrivit Tv8.md, automobilul de marcă Toyota era condus de un bărbat de 33 ani, care ar fi luat mașina dată în chirie. În salonul vehiculului au fost găsite câteva sticle care ar putea conține alcool.

„În urma impactului dintre cele două automobile, mașina de model Infiniti a fost proiectată într-un pilon electric, urmare la ce pilonul s-a răsturnat. Șoferul acestui automobil a părăsit locul producerii accidentului rutier”, a declarat Natalia Stati, ofițeră de presă a Poliției Capitalei.

Nicio persoană nu a fost rănită, iar pe cazul dat a fost pornită o anchetă.

„De asemenea, este căutat șoferul automobilului de model Infinity. În cadrul anchetei se vor stabili toate circumstanțele. Șoferul dat va îndeplini o declarație în care va relata cele întâmplate și din ce cauză a părăsit locul producerii accidentului rutier, apoi va fi luată o hotărâre în privința amenzii care-i va fi aplicată în conformitate cu legislația în vigoare”, a mai adăugat reprezentanta Poliției.

Alte circumstanțe se stabilesc.

UPDATE: Conform unor informații primite la adresa redacției AutoExpert, șoferul automobilului închiriat, marca Infiniti, are 27 de ani și a fost găsit în unul din spitalele din capitală, unde a ajuns cu o fractură la umăr, cauzată în urma accidentului.


Comentarii