Imaginează-ţi că tocmai ai reuşit să aduni suma necesară pentru a-ţi procura automobilul mult dorit. În sfârşit, eşti gata să faci pasul cel mare şi să te bucuri de noul tău BMW (cazul de faţă). L-ai cumpărat, îl parchezi în faţa blocului şi mergi liniştit să sărbătoreşti achiziţia.

Aceşti paşi i-a urmat şi proprietara acestui Seria 1. Însă dimineaţă, când să meargă să îşi vadă de treburi, lângă maşină o aşteptau deja poliţiştii. Cei din urmă, politicoşi şi cu un sentiment înnăscut de compătimire, nu ştiau cum să îi aducă vestea proastă doameni care tocmai îşi cumpărase BMW-ul.

Peste noapte, în linişte totală, un grup de hoţi i-au dezmembrat aproape în totalitate automobilul! Zic în totalitate deoarece compania de asigurări, a constatat dauna totală. De pe hatchback-ul bavarez lipsea cam toată „faţa”, mai puţin aripile, care sunt mai dificil de demontat fără să afectezi vopseaua.

Din nou, trebuie să precizăm că hoţii au lucrat cu o precizie chirurgicală, astfel că nu au lăsat nici o zgârietură pe vreunul din panourile de caroserie. Au „lucrat” bine şi la interior, unde au scos panoulcu instrumentele de bord, consola centrală cu toate comenzile pentru climatizare, torpedo-ul cu ecran şi navigaţie, volanul şi chiar maneta schimbătorului de viteze.

Potrivit anchetatorilor, suspecţii, cel mai probabil, sunt originari din Europa de Est, iar astfel de furturi nu sunt chiar o premieră pentru Germania.

Comentarii