Campionul dublu al cursei Pirelli Porsche Race Series, Steve Goldman, a scos la vânzare propriul smat garaj, care include și o colecție unică de automobile. Încăperea cu o suprafață totală de 650 de metri pătrați situată în Malibu, California, este capabilă să găzduiască 25 de automobile.

Pentru asigurarea unei microclime optime, garajul este dotat cu sisteme separate de încălzire, ventilare, aer condiționat, dar și cu un uscător industrial al aerului și un sistem de filtrare cu gestionare computerizată. Astfel nivelul de umeditate din garaj păstrează indicele de 50%, datorită căruia toate elemente din cauciuc și ale salonului automobilelor se păstrează perfect.

Doritorii de a procura garajul au posibilitatea deasemenea de a cumpăra orice bolid din colecția lui Steve Goldman. Printre colecția de automobile ale campionului se numără modele precum Ferrari LaFerrari, Ferrari 430 Spider, McLaren P1, coupe-ul Pagani Zonda și câteva exemplare marca Porsche.

Însă cele mai prețioase automobile din cele deținute de Goldman sunt sportcarul de 600 de cai putere RUF Turbo Coupe Wide Body și Ferrari 360 GT produs în anul 2002. Ultimul este construit de compania Competition Motorsport și este echipat cu un propulsor Lingenfelter care dezvoltă 1.000 CP și 1.365 Nm cuplu motor.

Goldman susține că a urcat la volanul acestui Ferrari 360 GT doar o singură dată pentru a-l pune la încercare pe circuitul Willow Springs. Bolidul însă s-a dovedit a fi prea puternic și greu de controlat, astfel încât pilotul nu a mai urcat la volanul supercarului.

Prețul indicat doar pentru garaj și terenul pe care se situează acesta este de 10.000.000 de dolari SUA.

Ferrari 360 GT produs în anul 2002

Comentarii