Una dintre cele mai rulate vehicule electrice din lume, este această Tesla Model S care parcurs puțin peste 527.000 de kilometri! Mașina constructorului american nu se va opri însa aici, ci caută un nou proprietar pentru următorul record.

Asamblată în anul 2014, oferă un singur motor electric și o baterie cu capacitatea de 85 kWh. Ambele componente ale sistemului electric de propulsie au fost înlocuite anterior, potrivit anuntului publicat pe un site de specialitate din Olanda.

In ceea ce privește partea estetică, aflați că această Tesla în versiunea P85 vine cu o caroserie de culoare albă, plus jante din aliaj in cinci spițe. Cabina mașinii americane se bucură de tapițerie din piele neagră și trimuri metalice.

Tableta de 17 inch din bord a fost și ea înlocuită la rândul ei, chiar în urmă cu o luna. Proprietarul actual nu spune însă ce anume a cauzat problemele anterior menționate, dar precizeaza ca viitorul cumparator va putea folosi gratuit, fără o taxă adițională, rețeaua de stații de încărcare Supercharger. O dovada de normalitate, mai ales dacă ținem cont de nota de plată a acestei Tesla Model S cu baterie de 85 kWh.

Chiar daca are deja cinci ani vechime și  un parcurs de peste 527.000 de kilometri, modelul pur electric nu este deloc ieftin. Ba dimpotrivă, acesta se vinde cu un preț de 28.000 de euro!

Comentarii