Locuitorul orașului Malapan, New Jersey, a scos la vânzare un exemplar al berlinei sovietice VAZ-21013. Automobilul reprezintă defapt varianta de export care se vindea cu numele Lada 1200S, a fost produs în anul 1986 și înregistrează la bord un parcurs de 44.862 de kilometri. Prețul afișat de vânzător este de 9.999 de dolari SUA.

În descrierea anunțului se precizează că automobilul se arată într-o stare impecabilă atât din punct de vedere estetic cât și tehnic. Variante de export a modelului VAZ-2101 se echipa cu un propulsor în patru cilindri de 1.2 litri volum, care cuplat la o cutie mecanică cu patru trepte, livra 63 CP și 87 Nm cuplu motor.

Vânzătorul la fel precizează că, automobilul atrage atenția trecătorilor, iar cei ce au crescut în fostele republi URSS, nu ezită să se apropie să îl admire și să povestească despre faptul că familia lor cândva a deținut un astfel de automobil.

La momentul scrierii acestui articol, anunțul de vânzare a fost șters, astfel încât putem presupune că acesta a fost deja cumpărat de un entuziast auto.

Comentarii