Tragedie pe traseul Ialoveni-Cimișlia. Un bărbat a decedat, lovit mortal de un microbus, după ce a coborât din mașina sa.

Victima, un bărbat în vârstă de 63 de ani și originar din localitatea Baurci se afla la volanul unui Ford Fusion, când a pierdut controlul mașinii și s-a izbit în parapet. Imediat după accident, șoferul a coborât din automobil ca să evalueze situația și urmările accidentului.

„După impact, bărbatul a ieșit din habitaclu, pentru a vedea care este starea automobilului după accident, însă, din nefericire a fost lovit mortal de un microbuz de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 33 de ani, originar din localitatea Băcioi, municipiul Chișinău. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului”, a precizat Silvia Vetcu ofițerul de presă al IP Ialoveni, pentru Deschide.MD.

În mod normal, dacă vezi un accident, este absolut firesc să încetinești și să te asiguri că nimeni nu a avut de suferit, că toți sunt teferi și că nu au nevoie de îngrijiri medical.

Nu și în Moldova însă…

Potrivit informațiilor IGP, în ultimele 24 de ore, în țară au fost înregistrate opt accidente rutiere, soldate cu nouă persoane traumatizate, iar alte 77 de accidente s-au soldat cu pagube materiale.

Comentarii