În lumea modernă, te-ai gândi că nimeni nu își mai pierde timpul cu furtul de mașini, că na, sunt prea bine protejate cu tot felul de sisteme anti-furt încă din fabrică și în plus, e plin de polițiști care le pot da de urmă oricând hoților. Ei bine, iată că se fură în continuare mașini, chiar mai ușor decât era cândva.

Se pare că înainte era mult mai dificil să furi o mașină, pentru că trebuia să aplici forța fizică pentru a avea accesul în interior, să forțezi contactul cu cheia ca să pornești motorul și abia atunci să poți să ”fugi” cât te țin ochii ca să nu dea nenea polițaiul de tine. Astăzi, cu ajutorul tehnologiilor moderne, această procedură a devenit mult mai simplă decât atât.

10 + 10, măsurat în secunde.
Atât au avut nevoie hoții profesioniști pentru a schimba locul acestui C-Class de ultimă generație. Zece secunde pentru a scana cheia și alte zece pentru a folosi semnalul acesteia și a porni mașina.

Deci dacă ai un automobil, echipat cu sistem keyless-go, atunci ar fi bine să păstrezi cheia într-o cutie metalică, care ar servi drept o barieră între aceasta și dispozitivul de citire al hoților! Asta în caz că nu ai garaj și o ții în aer liber.

Comentarii