Range Rover Velar, pe lângă multitudinea de inovaţii şi tehnologii, a uimit publicul printr-o decizie mai puţin obişnuită. Pentru a deveni mai special şi mai frumos, inginerii companiei i-au instalat mânerele exterioare ale portierelor care se ascund când închizi maşina şi se ivesc elegant cand o deschizi.

Deşi toata lumea era fascinată de această decizie, unii sceptici totuşi au început să aibă dubii la capitolul fiabilitate. Jurnaliştii auto din rusia au presupus că mecanizmul mânerelor nu ar face faţă în caz de îngheţ şi formarea unui strat de gheaţă deasupra acestora. Însă reprezentanţii oficiali s-au grăbit să răspundă şi au prezentat chiar şi un material video de la teste, unde s-a aplicat un start de gheaţă de patru milimetri grosime, la care mecanizmul a făcut faţă.

După ceva timp jurnaliştii ruşi din cadrul publicatiei „Za ruliom”, pentru a controla cele spuse de englezi, au hotărât să aranjeze un experiment în condiţiile de iarna extremă. Astfel acestia au in ceput a stropi suprafaţa mânerului cu apă pentru ca aceasta să îngheţe, iar după aceasta încercau să deschidă automobilul şi să vadă dacă mecanizmul va fi în stare să străbată stratul de gheaţă.

Ce a ieşit din experimentul ruşilor vedeţi materialul video de mai jos.

Comentarii