Exemplu pe faţă când emoţiile şi adrenalina în sânge îţi iau locul instinctului de autoconservare. Ok, poate e cam tare spus, dar totuşi, e bine măcar să verifici împrejurimile înainte să culci la podea acceleratorul!

Dar cum să ţii cont de toate astea când la semafor se aliniază un alt automobil, aparent ca al tău, despre care ştii ce poate, dar care însă nu ştii ce ascunde. Te gândeşti că ai avantajul de „pilot cu experienţă”, sau poate maşina ta e mai puternică, sau adversarul îţi e inferior, până la urmă uiţi de multe şi de toate pe lumea asta şi tot îţi rămâne este să dai startul unei liniuţe (termen folosit pentru cursele de drag).

După cum veţi vedea şi în videoclipul de mai jos, rivalii s-au văzut bine unul pe altul, dar nu au observat un ditamai SUV Ford Explorer al poliţiştilor, care era chiar în spatele acestora.

Baverezele au plecat trombă de la semafor, odată cu includerea semnalului verde, iar maşina de poliţie i-a urmat până a colectat suficiente probe pentru a demosntra că cei doi au încălcat regulile de circulaţie şi desigur că i-au tras pe dreapta pe şoferii cuprinşi de febra curselor.

Ce riscă vă întrebaţi? În primul rând să redevină pietoni, după care vor urma multe clipe de regrete şi amintiri frumoase de la bordul acestor automobile!

Comentarii