Ce este LSD-ul? Acid lisergic dietilamid, ar fi descifrarea în română și potrivit wikipedia, ste un drog psihedelic semisintetic, ce aparține familiei de triptamine. Cel mai cunoscut și răspândit psihedelic, LSD-ul este folosit în principal ca un drog recreațional, un enteogen și o unealtă în ajutorul diverselor practici precum meditația, psihonautică, proiecte artistice și psihoterapie psihedelică.

Eroul nostru tot cam pe acolo e, din moment ce fiind puternic influențat de acest drog a confundat un pic lumea reală cu cea virtuală, scrie carscoops.com. Nu știm dacă a folosit și cheat coduri (lol) însă tânărul de 23 de ani a reușit să adune multe mașini de poliție în același loc, până a fi încătușat. Anthony Joseph Clark, a furat un automobil cu care a ținut mai multe patrule pe urmele sale și care au avut nenumărate tentative eșuate de a-l stopa.

Chiar și după ce i-au spart toate patru anvelope și au efectuat manevre PIT (de răsucire prin impact), tânărul a continuat să fugă de polițiști, tamponând una din mașinile de patrulă. A încercat apoi să mai spargă un automobil atunci fiind deja și pus la pământ. Bărbatul a recunoscut că a consumat droguri mai devreme și că ”se vedea în jocul video Grand Theft Auto încercând să scape de poliție”.

Acum șoferul este în spatele gratiilor cu învinuiri aduse din partea Ashland Police Department, Oregon State Police și Jackson County Sheriff’s Office, iar lista de acuzații este impresionantă!

Comentarii