Din păcate, tehnologiile moderne la cât de dezvoltate sunt atât și de stricăcioase. De asta ele vin și cu anumite riscuri la pachet. Să nu vă mirați dacă sistemele de ultimă oră vor înceta din senin să funcționeze corect.

Prezentat acum jumătate de an, la începutul verii anului 2018, noul BMW Seria 8 începe încet, dar sigur să fie observat tot mai des pe străzile din diferite țări. Printre cei care au reusit deja să pipăie un exemplar al coupe-ului bavarez se numără și jurnaliștii de la Carwow, care au primit pentru teste varianta 840d.

În această configurație, rivalul lui Mercedes-Benz S-Class Coupe combină un propulsor diesel de trei litri volum și 320 CP cu o cutie automată în opt trepte de viteză – carora li se alatură un sistem inteligent de tracțiune integrală. Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 km/h durează doar 4.9 secunde.

Totuși, dacă la capitolul performațe tehnice și cifre dinamice, ambele germane merg cot la cot, află că numeroasele sisteme de ultimă oră din Seria 8, defapt, cedează și încetează să mai funcționeze corect! Li s-a întâmplat și jurnaliștilor de la Carwow, display-ul central instalat pe BMW 840d închizându-se din senin, chiar in fața camerei de filmat. Ce a urmat? Vedeți în imaginile video de ma jos…

Comentarii