Cu picioarele pe geam, o tigară în mână și cu alta pe volan. Așa a fost filmat încă un exemplar din generația homo sapiens. Tânărul erou, este proprietarul unui BMW M4, la volanul căruia, autoarea imaginilor video, a mers cu viteza de 200 km/h pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală.

DA! Moldova are talent! Șoferul sinucigaș la fel. Din fericire pentru el, nici un copac nu i-a trecut prin față și cum în viitorul apropiat Gaburici și-a propus să îi taie pe toți de pe margina drumurilor, se pare că va trăi încă mulți ani fericiți. Despre ce se putea întâmpla nu mai scrim, că și așa sunt o mulțime de videoclipuri cu final tragic pe internet.

De vină sunt copacii, că șoferii se izbesc cu viteză în ei! Gaburici vrea să taie copacii de pe marginea drumurilor

Impresionează faptul că pe scaunul pasagerului se află alt cascador, o tânără care a accelerat la viteza de 200 km/h sportcarul bavarez, BMW M4, chiar prin centrul capitalei. Deci, nu este o minune că fac pereche, cine se aseamănă se adună.

Imaginile au fost postate pe site-ul publika.md, care spre uimirea noastră a precizat că INP s-a autosesizat în cazul șoferiței vitezomane și că aceasta a fost trasă la răspundere?!?!?!?! Ce-i drept nu știm în care lume, în a cui vis umed acest lucru s-a întâmplat, pentru că dacă vă amintiți, Inspectoratul Național de Patrulare nu a revenit cu nici o poziție oficială și nici o confirmare care să ne demonstreze că au acționat cumva.

”De asemenea, tânărul se afla în maşină cu tânăra care a fost surprinsă cu câteva luni în urmă pe o stardă din Capitală cu viteza de 200 km/h. Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat în cazul precedent, iar tânăra a fost  sancționată conform legislației.”

Experții juriști susțin că nici nu ar fi avut cum să facă acest lucru…

Comentarii