Astăzi șoferii din toată țara se confruntă cu traficul complicat și drumuri înzăpezite. Meteorologii anunță cod galben de ninsori, iar undeva prin Chișinău un microbuz de pe ruta 124 circulă cu anvelope de VARĂ!

Da, ați citit corect, un microbuz de pe ruta 124 din municipiul Chișinău, care unește orașul Durlești și șoseaua Hîncești din cartierul Telecentru, a fost filmat de un internaut, echipat cu anvelope de vară!

Și asta în condițiile în care se înregistrează numeroase accidente pe drumurile din țară, serviciile municipale nu reușesc să deszăpezească drumurile, iar în ajutorul șoferilor au fost implicate echipajele INP și chiar Armata Națională!

Conform autorului meterialului video, Radu Pila , microbusul a intrat pe teritoriul unde bărbatul lucrează de unde nu a mai putut continua deplasarea, din cauza că roțile vehiculului se învârteau pe loc fără a înainta.

Internauții de pe site-ul de socializare au criticat dur șoferul microbusului, iar unii din ei au numit acest tip de transport pulbic ”Sicrie pe roți”!

Autorul postării a dat tag Inspectoratului Național de Patrulare și ministrului MAI, Alexandru Jizdan, în speranța că aceștia se vor sesiza pe marginea acestui caz.

Comentarii