Iată că un nou accident rutier cu implicarea coloanei prezidențiale a avut loc astăzi, pe traseul Chișinău – Leușeni! Cine este de vină, vom afla foarte curând.

Comunicatul de presă al Poliției a fost publicat după orele 16:00, iar peste ceva timp și pe portalul de știri ProTV a apărut un video cu momentul impactului, filmat din mașina cortegiului prezidențial, un Volkswagen Touareg.

Din ce puteți observa, șoferul acestei Skoda Octavia a ieșit la depășire însă fără să se asigure că are situația sub control, astfel a tamponat cu colțul drept al mașinii, un automobil din fața sa (Honda CR-V) după care a intrat și Touareg-ul Serviciului de Pază și Protecție.

”Astăzi, în jurul orei 15.00, pe traseul Chisinău -Leușeni, km 50, unul din autoturismele de model „VW Tuareg”, care asigură protecția în coloana oficială a președintelui țării a fost accidentat ușor, în timp ce se deplasa în direcția spre Leușeni.

Din informațiile preliminare, Tuareg-ul ar fi intrat în coleziune cu un automobil de model „Skoda”. În urma impactului unitățile de transport au fost dereriorate. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cazul este înregistrat. Poliția cercetează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțele.”


 

Comentarii