Odată cu venirea iernii șoferii se ciocnesc cu ninsori abundente care deseori blochează mașinile transformându-le într-un obiect nemișcat, blocat în zăpadă. Însă există și cei care se bucură de zăpada înaltă și își pun sistemele de tracțiune integrală la încercare.

Astfel pe parcursul anilor a mai apărut o veșnică întrebare între automobiliști, care sistem de tracțiune e mai bun? Celebrul quattro proiectat de inginerii Audi, xDrive instalat pe modelele BMW sau totuși 4MATIC de la Mercedes? Această întrebare nu va primi niciodată un răspuns, precum nu se va decide niciodată care dintre aceste trei mărci celebre este mai bună.

Totuși clipurile video cu automobilele înzestrate cu sisteme de tarcțiune integrală și care se dau în spectacol iarna prin zăpadă, au devenit virale în ultimii ani. Astăzi vă prezentăm un material video filmat de șoferii din Belarus, care pun la încercare un Audi A8 quattro, ce timp de două săptămâni a stat nemișcat pe timp de ninsoare și este blocat într-un morman de zăpadă.

Comentarii