Celebrul rapper român Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, a postat pe canalul său oficial de Youtube, după o pauză de şapte ani o nouă serie a vlogului său. De această dată starul, povesteşte despre maşina legedară pe care o deţine Mercedes W123 240D.

Spre deosebire de celebrităţile care se dau cu maşini de zeci şi sute de mii de euro, Puya ca un adevărat rapper underground deţine un vechi Mercedes W123 pe care l-a botezat drept „Puyamobil” şi este o maşină de suflet pentru el. Cântăreţul spune că maşina este în permanent proces de îmbunătăţire cosmetică, iar nevastă-sa nu prea înţelege de ce şi-a cumpărat „rabla” aceasta.

Din imagini observăm că vehiculul este un Mercedes 240D, în caroseria W123. Sedanul care a fost produs în perioada anilor 1975-1986, este echipat cu un motor diesel de 2,4 litri volum, care dezvoltă 72 CP şi 137 Nm. Deşi nu se laudă cu o putere mare şi cifre dinamice impresionante, propulsorul OM616, a câştigat iubirea şoferilor şi entuziaştilor datorită fiabilităţii sale fenomenale, graţie căreia şi a fost numit în popor „motor veşnic”.

Mai jos vă invităm să priviţi imaginile în care rapperul Puya povesteşte şi îşi arată Mercedesul legendar, care tot mai rar poate fi întâlnit într-o astfel de stare impecabilă.

Comentarii