Porsche Roadshow Eastern Europe – part two!

Compania GT Sport Auto, importator oficial al automobilelor Porsche în Moldova, a organizat la 3 octombrie tradiţionalul Porsche Roadshow Eastern Europe.

Fiind la cea de-a doua ediţie în Moldova, evenimentul este de fapt o acţiune fără pereche, în cadrul căreia potenţialii clienţi şi împătimiţii de Porsche au posibilitatea de a gusta din plin din miracolul oferit de şofatul acestei maşini.
Roadshow se desfăşoară în toate ţările Europei de Est, iar automobilele puse la dispoziţie trec dintr-o ţară în alta, ceea ce imprimă evenimentului aroma călătoriilor şi aventurilor. De această dată, Roadshow Eastern Europe s-a desfăşurat sub formă de tur. Vom aminti, că evenimentul precedent a fost organizat în stil extrem pe aeroportul sportiv din Vadul–lui-Vodă.

Clienţilor companiei şi oaspeţilor li s-a oferit posibilitatea unică de a testa automobile Porsche, printre care modelele Cayenne Turbo, Cayenne S ,Cayenne Diesel, 911 Carrera , Cayman, Panamera S, Panamera 4S.
Test-drive s-a desfăşurat pe traseul drumului Chişinău-Leuşeni şi a oferit posibilitatea de a testa maşinile pe şosea obişnuită. Organizatorul a promis să reediteze tradiţionalul Porsche Roadshow peste câteva luni.

{morfeo 22}

 

Comentarii