Porsche Roadshow

Acum citeva zile, importatorul oficial al automobilelor Porsche în Moldova si Clubul Porsche a organizat inchiderea tradiţionalului Porsche Roadshow in Moldova.
Amintim ca de tot au fost organizate 2 editii ale acestui eveniment care este de fapt o acţiune fără pereche, în cadrul căreia potenţialii clienţi şi împătimiţi de Porsche au posibilitatea de a gusta din plin din şofatul acestei maşini.

Roadshow se desfăşoară în toate ţările Europei de Est, iar automobilele puse la dispoziţie trec dintr-o ţară în alta, ceea ce imprimă evenimentului aroma călătoriilor şi aventurilor. De această dată, clientii au fost premiati iar evenimentul a fost mai mult un tur de viteza desfasurat pe soseaua Chisinau-Leuseni. Amintim ca editiile precedente au fost organizate în stil extreme, prima pe aeroportul sportiv din Vadul–lui-Vodă unde clientii dar si ceilalti impatimiti de automobile au testat potentialul modelelor Cayenne, 911, Cayman, Panamera si Boxter.
Organizatorul a promis să reediteze tradiţionalul Porsche Roadshow si in anul viitor iar carnetul de membru al acestei familii inseamna procurarea unui automobil de aeasta marca. Decizia va apartine

 

 

Comentarii