Ross Brawn a plecat de la Mercedes la sfârşitul anului trecut în urma unui dezacord cu privire la modul de conducere a echipei. Planul iniţial al britanicului a fost să se dedice pescuitului, iar în luna iunie să ia o decizie finală în privinţa unei posibile reveniri în Formula 1 în sezonul 2015.

Chiar și așa, Brawn susţine acum că s-a retras definitiv din competiţie şi că un an de zile vrea să se dedice pescuitului. El a făcut această ultimă afirmaţie la deschiderea unui nou sezon de pescuit în Scoţia.

„Ce nu au realizat ei când m-au invitat aici a fost că presa internaţională încearcă să afle dacă m-am retras sau nu. Este cea mai aglomerată perioadă a anului pentru Formula 1 şi am spus că voi veni pentru a deschide sezonul la River Dee (n.r – un râu cu o lungime de 110 kilometri situat în Marea Britanie). Ar fi realizat că mă retrag cu adevărat”, a declarat Ross Brawn pentru publicaţia britanică Daily Telegraph.

Așa cum Brawn afirmă că nu a luat încă nicio decizie în privinţa lucrurilor pe care le va face după ce va petrece un an la pescuit, rămân valabile şansele ca britanicul să devină CEO-ul McLaren Racing începând din sezonul 2015, potrivit unora dintre cele mai populare versiuni de la moment.

Comentarii