Autorul mai multor infracțiuni, cu spargere de automobile, furt de bunuri și furt de piese auto, a fost reținut de către polițiști.

Potrivit Agora.md, un bărbat în vârstă de 35 de ani din Durlești, mun. Chișinău, a fost reţinut de oamenii legii, fiind bănuit de comiterea unui şir de furturi din automobile și accesorii. Oamenii legii au stabilit că acesta ar fi pătruns în cel puţin patru automobile pe teritoriul Capitalei, două fiind comise în sectorul Botanica, unde din automobilele de model „BMW” și „Toyota Prius”, parcate pe strada Independenței și  Zelinski, a sustras bunuri materiale.

Acesta ar fi pătruns în automobile prin deteriorarea geamurilor, de unde ar fi sustras bani, bunuri materiale și accesorii de la automobile, în valoare de aproximativ de 48.000 de lei. Anterior, individul a mai fost documentat de către poliţişti pentru fapte analogice.

Bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, fiind arestat pe un termen de 30 de zile. El este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32.500 de lei la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Totodată, polițiștii au demarat activități de investigaţii în acest sens, privind complicitatea lui și în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei.

Ați înțeles da? A fost documentat, anterior, pentru fapte analogice și o face din nou, prin urmare amenzile nu îl sperie și nici închisoarea nu îl paște, pentru că ”de ce”?

Între timp, un alt poprietar de Prius a pătimit astăzi! Accesați aici linkul.

Comentarii