Incidentul nefericit a avut loc în Australia, unde, proprietarul unui automobil sport de lux Maserati Quattroporte, a încercat să evite un câine care i-a apărut în cale. Şoferul a reacţionat brusc şi a reuşit să ocolească patrupiedul, însă întâmplarea nu s-a lăsat fără efecte secundare. Acesta avea un vas cu vopsea pe bancheta spate, care s-a vărsat peste tot interiorul maşinii, tapiţat cu piele!

Nu putem şti dacă întra-devăr câinele se face vinovat pentru situaţia de accident creată, sau este doar vina celui aflat la volan, însă compania de asigurări i-a dat dreptate proprietarului maşinii de lux. Acum, păgubaşul urmează să primească o sumă de 90.000 de dolari, după ce angajaţii companiei de asigurări au constat dauna totală.

Din imaginea alăturată, puteţi vedea că absolut tot interiorul maşinii este acoperit de un strat fin de vopsea albă, care a ajuns până şi pe parbriz. Cu siguranţă că acesta este coşmarul oricărui automobilist, însă aceste întâmplări servesc celor din jur ca o preîntâmpinare. Iar noi la rândul nostru îndemnăm conducătorii auto să nu lase recipiente cu vopsea sau alte lichide, pe bancheta spate ci să le fixeze pe poziţii cât mai bine, pe preşuri.

Totodată ar fi bine să vă asiguraţi că în caz de incident, aceasta nu se va sparge chiar pe torpedo. Nu de alta, dar sunt prea puţine şanse ca companiile locale de asigurări să vă despăgubească în acest sens. Doar dacă nu dispuneţi de poliţele de asigurare CASCO.

sursa: wcf.com

Comentarii