Cazul a avut loc cu foarte puţin timp în urmă, în Australia, la o staţie de alimentare cu petrol. După ce şi-a suplinit necesarul de combustibil, proprietarul maşinii s-a îndreptat spre casierie pentru a-şi achita datoria. Greşeala acestuia a fost să lase maşina deschisă, dar şi cheia în contact, fapt care a atras atenţia unui hoţ ce s-a grăbit să urce la volan!

Din fericire, tânărul a observat la timp tentativa străinului de a-i fura maşina şi s-a repezit spre aceasta. Noroc mare că avea geamul portierei deschis din partea pasagerului (în AU se circulă cu volanul pe dreapta), astfel bărbatul a sărit direct cu picioarele în maşină! Între timp hoţul deja pornise, astfel că a dispărut din vizorul camerelor de luat vederi şi, din păcate, nu putem vedea ce a urmat.

Câteva fracţiuni de secundă mai târziu însă, în obiective reapare hoţul care a luat-o la fugă abandonând maşina dar şi ideea sa năstruşnică, semn că proprietarul şi-a recâştigat poziţiile! Cu siguranţă că din acel moment, tânărul nu va mai lăsa niciodată automobilul deschis, ceea ce vă recomandăm şi vouă să faceţi!

Comentarii