Fanii o urăsc, marketologii o îndrăgesc, iar restul abia așteaptă să o testeze. Este vorba despre cel mai nou model de Toyota Supra, produsă pe platforma de la BMW.

Cu adevărat cel mai criticat model de Supra produs vreodată, generația A90, a fost în ultima vreme subiectul unor discuții controversate. Foarte puțini sunt acei împătimiți de automobile care să o ”recunoască”. Nimeni însă nu poate contesta faptul că ar putea fi o bombă, în scurt timp, chiar și atât de nedorită la moment.

Iar unii au mers și mai departe de atât, putând vedea, ceea ce nu vedem noi. Au văzut valoarea colectibilă a unui model deloc purist, și care nu poartă genele Toyota decât în emblema sa, fiind un BMW Z4 mascat cu alte panouri de caroserie.

Totuși, motivul se ascunde în ceva mai mult decât în dorința de a avea exclusivitatea primului exemplar produs sau să câștigi alți bani de pe urma acestuia.

Asta deoarece suma colectată în cadrul licitației va fi repartizată unor fundații de caritate care ajută veteranii evenimentelor de la atacul din 11 Septembrie, SUA.

Comentarii