Constructorul rus de automobile AvtoVAZ, anunță un concurs în cadrul căruia orice doritor poate să propună un nume nou pentru viitoarele modele care urmează să fie proiectate și construite.

Reprezentanții companiei îndeamnă publicul să acceseze secțiunea specială de pe site-ul oficial AvtoVAZ și să participe la alegerea denumirilor modelelor noi sau să se dea cu părerea privind asociațiile care apar privind la un model sau altul.

Merită de menționat că AvtoVaz nu pentru prima dată cere părerea potențialilor săi clienți. În anul 2010, constructorul rus a organizat un concurs special în cadrul căruia a fost ales numele actualului model Granta, care se bucură de succes pe piața locală din Rusia. Timp de zece zile, participanții concursului au oferit circa 170.000 de variante de denumire pentru viitorul model. Din totalul anchetelor, au fost alese 35.000 care au fost considerate ”originale”. Într-un final a fost ales numele Granta, care a fost propus de locuitorul orașului Krasnoyarsk, pe nume Pavel Zaharov!

Doritorii de a participa la concursul organizat de AvtoVAZ, trebuie să completeze formularul AICI!

Comentarii