Cu siguranță că noul BMW Seria 7 facelift va fi memorat ca fiind limuzina cu cea mai mare grilă de la BMW. Alpina însă, vine să adauge un buchet de detalii care să ne schimbe percepția.

Se numește B7 xDrive și este cea mai nouă limuzină de la BMW cu ampatament și nările mărite. Dar ca să nu fiu răutăcios din cale afară vă invit să aruncați o privire peste pozele cu această mașină și să ne spuneți voi, dacă a reușit Alpina, să corecteze gafa bavarezilor care au proiectat 7-le LCI (adică facelift).

Modelul dat, al cărui preț trece ușor de pragul celor 100.000 de euro, este echipat cu un benzinar V8 de 4.4 litri volum care livrează o cifră rotundă de 600 cai putere și 800 Nm de cuplu motor, pentru un sprint de la zero la prima sută în doar 3.5 secunde! Viteza maximă atinsă este de 330 km/h!

Comparativ cu vechiul B7, noul model este mai rapid pe sprint cu 0.1 secunde și cu 18 km/h pe viteza maximă, grație noului soft pentru transmisia automată și a unui sistem de evacuare regândit.

În rest, ce nu găsiți în text, vedeți în poze. Jante de 20 sau 21 de inch opționale, faruri cu laser, piele Nappa, piele Lavalina, cusuturi contrastante cu albastru și verde, inserții Piano și Myrtle Luxury Wood, o sumedenie de reglaje electrice, soft-close oferit standard, head-up display color, sistemul iDrive 7, geamuri laminate și un pic mai groase decât cele standard, banchetă spate individuală, sistem audio performant, Sky Lounge LED și multe multe multe altele!

Comentarii