Fă cunoștință, Toyota FJ40, un vehicul de teren construit între anii 1960 și 1984 și unul dintre cele mai iubite off-roadere de epocă. Iar datorită celor de la FJ Company, acest model este acum și mai popular.

Asta pentru că tunerul american, restaurează și îmbunătățește orice FJ40, mai bine ca oricine. Și pentru a te convinge de acest lucru ai două căi, fie urmărești videoclipul de mai jos fie intri pe site-ul companiei și studiezi amănunțit toate ofertele și aspectele. S-ar putea să te sperii de prețurile un pic cam piperate pentru un vehicul vechi de mai bine de 30 de ani însă la ce volum de muncă este depus, mie tot îmi par accesibile.

Vechiurile FJ40, ajunse aici, sunt complet dezmembrate, piesele renovate iar la dorința clientului sunt introduse și mai multe opțiuni decât a oferit vreodată fabrica. Faruri noi, cu LED, cutie automată, un nou motor de 4.5 litri, preluat de pe seriile Land Cruiser 80, 100 sau 105, bare de protecție ranforsate, o nouă suspensie Old Man Emu, direcție asistată hidraulic, troliu, aer condiționat, scaune din piele, bord de instrumente customizat și chiar un sistem audio vintage, cu conexiune la iPhone/Bluetooth.

Culoarea mașinii, dimensiunea jantelor, anevelopelor, hard top sau soft top, chiar și lungimea mașinii, adică seria FJ40 sau FJ43, absolut orice aspect poate fi adaptat sub dorinețele clientului. Din acest motiv, cel mai simplu FJ40 pornește de la 120.000 de dolari și poate ajunge chiar la 200.000$.

Exemplarul din imagini, FJ40 Sport, a costat 150.000$, cum arăta mașina până la restaurare, cum arată după, dar și multe altele, vedeți mai jos.

Comentarii