Mercedes continuă expansiunea cu noi şi noi modele, iar unul dintre acestea ţinteşte în Audi A6 Allroad. Până şi denumirea se aseamănă, E-Class-ul cu garda la sol mărită fiind numit All Terrain. După cum puteţi vedea, conceptul este acelaşi, un break cu câţiva centimetri în plus deasupra asfaltului, protecţie de plastic peste tot şi un look mai mult de off-roader.

Cum arată o maşină practică, dedicată micilor escapade în afara junglei urbane, în viziunea celor de la Mercedes-Benz, vom vedea mai exact la Salonul Auto de la Paris, care îşi deschide uşile începând cu data de 1 Octombrie. Cu noul E-Class All Terrain, Mercedes vrea să închidă nişa formată între maşinile „obişnuite” şi crossoverele sau suv-urile companiei, asigurând astfel o trecere lentă de la o categorie la alta.

Asta în pofida faptului că acest segment s-a dovedit a fi mai puţin interesant celorlalţi producători de automobile, care au preferat să lase A6-le stăpân pe situaţie. Ei bine, iată că acum lucrurile sunt pe cale să se schimbe, iar odată cu apariţia noului E-Clas All Terrain, concurenţa va fi nevoită îşi revizuie ideile de viitor.

Cu siguranţă că vom mai reveni la acest subiect din moment ce producătorul de automobile din Stuttgart va dezvălui mai multe informaţii dar şi poze oficiale. Lucru inevitabil în următoarele săptămâni. Până atunci însă, din imaginile furnizate de AutoBild, eu sunt de părerea că maşina îşi merită locul ei în gama de modele Mercedes-Benz.

Mercedes-E-Klasse-All-Terrain-Illustration-1200x800-6046ec1d9cd9d6a0

Comentarii