Noul an se anunță unul extrem de aglomerat pentru cei de la Audi. În cadrul unui eveniment organizat de divizia din Spania, reprezentații constructorului german au publicat un document cu premierele pregătite pentru acest an.

În primul trimestrul al anului 2019, Audi ar urma să demareze livrările SUV-ului electric e-tron, crossover-ului SQ2, R8 facelift și TT facelift.

În al doilea treimestru, fanii Audi vor face cunoștință cu noul A6 Allroad, dar și cu TT RS facelift. De asemenea, la început de vară, Audi va introduce pe piața din Europa noul RS5 Sportback.

A doua jumătate a anului începe în forță pentru Audi. Nemii vor prezenta Q7 facelift, noul SUV Q4, dar și sedanul A4 facelift. Tot în al treilea trimestru din 2019, constructorul din Ingolstad ar urma să introducă pe piață versiunile Q5 e-tron și A7 e-tron.

Finalul acestui an, la fel va fi unul plin pentru Audi. A8 L e-tron, hatchback-ul A3, RS Q3 și RS6 sunt noutățile cu care nemții vor încheia anul. Tot atunci vom face cunoștință și cu versiunea de serie a conceptului electric Audi e-tron Sportback!

Comentarii