Compania Audi publică încă un teaser a mult așteptatului SUV Coupe, care va purta indexul Q8. Noua imagine ne oferă posibilitatea de a vedea cum va arăta noul model din față. Debutul oficial al lui Q8 este planificat pentru data de 5 iunie 2018, în cadrul evenimentului Audi China Brand Summit Shenzhen.

Designul noului SUV, păstrează imaginea prototipului Q8 Sport, care a debutat la Salonul Auto de la Geneva în primăvara anului 2017. Ambele vehicule au practic același design al barei din față și spate, a prizelor de aer și blocurilor optice din față.

Conform zvonurilor din presa internațională, Audi Q8, va fi construit pe platforma modulară MLB, care se regăsește la baza modelelor Bentley Bentayga, Lamborghini Urus și Audi Q7 de ultimă generație. SUV-ul va oferi un sistem de tracțiune integrală și o cutie automată cu opt rapoarte.

Gama de motoare se așteaptă a fi alcătuită din propulsoare V6 atât pe benzină cât și diesel, un V8 diesel împrumutat de la SQ7 și o variantă hybrid. Mai târziu clienții vor putea opta și pentru varianta de top, echipată cu un motor V8 de 4.0 litri volum, împrumutat de la Lamborghini Urus.

Comentarii