Audi aplică ultimile corecţii pentru noul Q8, iar potrivit fotografiilor spion apărute recent pe internet, se pare că proprietarii care şi-au achiziţionat SUV-ul bavarez X6, riscă să regrete de alegerea făcută.

Audi Q8 urmează să fie puţin mai lung, mai lat şi mai scund decât principalii săi concurenţi BMW X6 şi Mercedes-Benz GLE Coupe. Vehiculul a fost observat camuflat pe străzile din Varşovia, Polonia, unde şi a fost captat de un fotograf spion, care la fel declară că SUV-ul arată extrem de impresionant.

Dacă ar fi să ne axăm pe imaginile automobilului camuflat, apărute până acum în presă, observăm că modelul de serie nu se diferă extrem de tare de conceptul prezentat de germani. Astfel partea din faţă a automobilului se va remarca printr-o grilă a radiatorului masivă şi blocuri optice de o formă ascuţită, menite să aducă o doză de agresivitate în felul cum arată SUV-ul din Ingolstadt.

Interesant este faptul că Audi a hotărât să echipeze modelul Q8 Concept cu un tren de propulsie hybrid, alcătuit dintr-un propulsor TFSI de 3,8 litri volum care dezvoltă 328 CP şi un motor electric cu o putere de 100 kW şi 300 Nm.

La acest moment nu putem spune dacă această variantă hybrid va fi asamblată în serie, însă putem afirma cu certitudine că noul Q8 va fi propus clienţilor cu motoare pe benzină şi motorină.

Audi nu este încă gata să anunţe data premierei noului SUV Q8, dar cu siguranţă acesta va debuta până la sfârşitul anului 2018.

Comentarii