Cadillac ne prezintă primele imagini ale noii generaţii CTS

Cadillac va introduce săptămâna aceasta, cu ocazia Salonului Auto de la New York, noua generaţie CTS – model de segment E, rival pentru BMW Seria 5 şi Audi A6.

Interiorul păstrează linia desăvârşită deja de cele mai noi modele Cadillac, sedanul mediu ATS şi limuzina XTS. Noutatea absolută ar putea-o reprezenta înlocuirea instrumentarului de bord cu un afişaj digital. De asemenea, şi ecranul sistemului multimedia va creşte în dimensiuni pentru a oferi un aspect tehnologizat.

Noul CTS a devenit şi mai generos, reuşind să se poziţioneaze direct în segmentul E.

Sub capotă General Motors a anunţat că va introduce un motor V6 supraalimentat, de 3.6 litri, capabil să ofere 420 de cai putere şi 583 de Nm. Un pachet de resurse îndestulător care va propulsa modelul de la 0 la 100 de km/h în doar 4.6 secunde alături de o transmisie cu 8 trepte. Viteza maximă va ajunge la 274 km/h.

Alături de această motorizare, Cadillac va oferi şi deja cunoscutul motor V6 de 3.6 litri, aspirat normal, gata să livreze 321 de cai. Nu va lipsi nici unitatea cu patru cilindri de 2.0 litri, supraalimentată, dispusă să ofere 272 de cai.

Comentarii