Cu ocazia a 15 ani de la debutul modelului de performanţă RS6, cei de la Audi lansează modelul special RS6 Performance Nogaro Edition. Acesta oferă din start 705 CP şi 880 Nm, fiind totodată asamblat într-un tiraj de doar 150 de exemplare.

Odată cu apariţia sa, RS6 Performance Nogaro Edition, devine cel mai puternic break de serie din lume. Până acum, acest titlu era deţinut de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, sistemul hybrid al căruia dezvolta 680 de cai putere.

Break-ul special produs de compania din Ingolstadt, foloseşte acelaşi motor V8 Bi-turbo de 4.0 litri volum, însă care cu ajutorul specialiştilor de la ABT Sportsline, a fost forţat să stoarcă maximum performanţe, inclusiv şi viteza maximă de 320 km/h, care este atinsă nemijlocit datorită sistemului ABT Engine Control.

La capitolul design, toate cele 10 de unităţi ale lui Audi RS6 Performance Nogaro Edition, for fi finisate în culoarea Nogaro Blue, vor primi jante din aliaj cu diametrul de 21 de inch, iar intriorul va fi oferit în două configuraţii diferite, complet negru sau negru combinat cu albastru.

Comentarii