Cele mai noi imagini spion, vorbesc despre faptul că Dacia Logan nu va mai arăta la fel, în viitorul foarte apropiat. Iată că, după introducerea în premieră a cutiei de viteze robotizate pe modelel din gama Logan, constructorul de la Mioveni se pregăteşte să îi reîmprospăteze şi aspectul exterior.

De acest minor facelift va beneficiat atât Logan-ul cât şi modelul Sandero. Modificările aduse vor fi limitate la nivelul părţii frontale şi posterioare. Reţeta este extrem de simplă şi, ca şi în cazul altor producători de automobile, în evidenţă vor ieşi blocurile optice, o nouă grilă a radiatorului, dar şi barele faţă/spate restilizate. Adiţional, în gama de culori urmează a fi introduse noi opţiuni, iar lista de dotări ar putea creşte cu câteva poziţii noi.

 

O noutate bună ar fi şi introducerea motorizării de 1.2 litri TCe ce produce 125 de cai putere, agregat prezentat deja pe modelul Duster şi care a fost primit foarte călduros de către clienţii mărcii. Tot la wishlist sunt trecute noi materiale de finisare precum şi îmbunătăţiri la nivelul sistemului de multimedia.

Noul Logan facelift va fi introdus în toamna acestui an, cel mai probabil în luna lui octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris!

219100l 411825l 998245l

Comentarii