Cu toţii ne-am obişnuit să vedem maşini modificate de cei din Emiratele Arabe. Motoare de mii de cai putere, SUV-uri ce întrec supercaruri celebre sau hypercaruri de milioane de euro, au ajuns să fie nişte fenomene obişnuite în Dubai şi Abu Dhabi.

De data asta avem însă un BMW M760Li xDrive pregătit chiar de către dealerul oficial BMW Abu Dhabi. Maşina este finisată în culoarea de caroserie Estoril Blue, cea care a câştigat o popularitate mare în ultimii ani, nuanţă disponibilă pentru Seria 7, doar în catalogul BMW Inividual.

Limuzina este pusă în mişcare de un motor v12 care dezvoltă 610 CP şi se avântă de la 0-100 km/h în  3.7 secunde, un timp destul de remarcant pentru masa ei de circa două tone. Unde mai pui şi sunetul motorului, care răsună frumos din sistemul de evacuare dublu, cu patru finale, două câte două.

La designul exterior al maşinei s-a folosit un pahet M Sport special modificat, care include elemente vopsite în culoarea Cerium Gray. Bara faţă a fost completată de o buză proiectată de 3D Design, în timp ce posteriorul maşinii a fost alintat cu un spoiler marca Alpina. Tot aici găsim jante M-Performance de 21 inch în diametru cu anvelope speciale livrate de Pirelli.

Peţul maşinii încă nu a fost indicat dar, cu siguranţă suma nu va fi o problemă pentru clienţii showroom-ului BMW Abu Dhabi.

Comentarii