BATTLEDRIFT este proba de drift desfăşurată în două runde, în care doi piloţi se aleargă într-o cursă extrem de incitantă, iar învingătorul este cel ce obţine punctajul maxim. Doar că această definiţie dar şi regulamentul probei, sunt valabile numai într-o competiţie organizată oficial, nu şi în cazul imaginilor video de mai jos!

În esenţă avem tot doi piloţi, bolizi de drift şi mult show, doar că acţiunea are loc pe un traseu închis, undeva într-o localitate abandonată rusească, după un scenariu cel puţin apocaliptic. Iar eroii noştri sunt nimeni alţii decât Vaughn Gittin Jr. la volanul unui Fort Mustang RTR, echipat cu un V8 imens de 5.0 litri care produce 550 cai putere şi Daigo Saito, cel care pilotează un Lamborghini Murcielago de 650 cai putere!

maxresdefault

Şi cât de frumos sună bestia italiană! Fără îndoială că V12-le de 6.5 litri este cel mai energizant motor pe care l-ai putea vedea în acţiune pe un driftcar! Dar, gata cu vorba şi haideţi să urmărim videoclipul proaspăt lansat al celor de la Monster Energy!

Comentarii