Actuala generațoie a limuzinei Mercedes S-Class în caroseria W222 se apropie încet dar sigur de sfârșit. În timp ce savurăm facelift-ul de curând apărut, inginerii din Stuttgart testează deja noua generație a modelului de lux, care urmează să debuteze în anul 2020.

Urmatoarea generatie a limuzinei din Stuttgart este asteptata in showroom-uri incepand cu anul 2020. Inclusiv intr-o varianta complet electrica.

Recent, fotografii spioni au reușit în premieră, să facă și o serie de imagini cu interiorul viitorului S-Class, în care vedem mai multe schimbări radicale! În primul rând, este vorba despre o tabletă de dimensiuni generpase care va fi poziționată la nivelul consolei centrale.

Desigur, trebuie să menționăm că, vorbim la moment despre un prototip, astfel că există probabilitatea să fie adoptată o altă soluție pentru varianta de serie, prin care ar fi proiectat sistemul de infotainment. Cert este că viitorul automobil german, concurent direct cu Audi A8, va păstra – din nou, sub o formă sau alta, display-ul ce poate fi observat în spatele volanului în trei spițe.

În același timp, Mercedes S-Class de următoarea generație păstrează toate detaliile sub camuflaj, astfel că ne rămâne doar să așteptăm noi poze spion care ne vor dezvălui schimbările aduse la nivelul designului exterior.

Un mare mister rămân a fi și specificațiile tehnice exacte, însă anumite voci sugerează inclusiv disponibilitatea unei variante cu propulsie complet electrică, construită pe o cu totul altă platformă.

Din punct de vedere tehnologic, viitorul automobil german este așteptat alături de tracțiune integrală cu vectorizare a cuplului, plus suspensie inteligentă pentru un maximum de confort.

Totodata, asemeni actualului Audi A8, următoarea generație a limuzinei Mercedes S-Class va primi un sistem de rulare autonomă de nivel trei – pe o scara care se oprește la cifra cinci.

Comentarii