În premieră, fotografii spioni au reușit să pozeze interiorul noului BMW X7, modelul care urmează să aducă frica în fața concurenților săi, SUV-urilor de lux Mercedes-Benz GLS, Range Rover și Bentley Bentayga. Debutul oficial al celui mai mare SUV din gama BMW, este programat pentru mijlocul lunii octombrie.

Constructorul german BMW, este pe ultima sută de metri înainte de prezentarea modelului absolut nou X7. Prototipurile SUV-ului au fost surprinse de mai multe ori în timpul testelor, din păcate acestea în mare parte erau acoperite de camuflaj. Necătând la asta, totuși unele elemente ale designului exterior au putut fi văzute. Printre acestea se numără grila supradimensionată a radiatorului, stopurile înguste și cele două terminații ale sistemului de evacuare.

Ce ține de capitoluldesign interior, iată aici putem cerceta salonul în detalii, datorită imaginilor proaspăt publicate de fotografii spioni. Așadar, la prima vedere observăm tapițeria bicoloră, plafonul îmbrăcat în Alcantara și ornamentele din lemn. Pe lângă acestea, vedem că BMW X7 va fi dotat cu ceasuri de bord digitale și un disply mare destinat sistemului multimedia. Dacă ar fi să privim atent, putem observa că bordul și consola lui X7 seamănă izbitor cu cel de pe ultima generație a modelului Seria 8.

Pasagerii din spate, care vor ocupa al doilea rând de scaune, se vor bucura de spațiu suficient pentru picioare, de o priză de alimentare, port-uri USB, suporturi pentru pahare și un panou cu butoane de la care vor putea regla temperatura sistemului de climatizare și actova sau dezactiva încălzirea banchetei.

Menționăm că, la moment nu se cunosc prea multe informații despre motorizările pe care le va oferi noul BMW X7. La moment se știe doar că gama de motoare a noului SUV va include un benzinar turbo de 3.0 litri volum, un motor V8 de 4.4 litri volum pentru versiunile de top, o serie de motoare diesel și probabil un sistem plug-in-hybrid.

Comentarii