La începutul anului 2019, oficialii companiei Audi au dezvăluit parțial planurile companiei cu privire la gama de modele electrice. În cadrul evenimentului special desfășurat în Amsterdam, reprezentanții producătorului german au confirmat că în prima jumătate a anului 2019 vor prezenta publicului larg un nou concept full electric.

Acum, Audi publică primele schițe cu viitorul Q4 e-tron Concept, prototip pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Conform informațiilor preliminare, noul concept va fi dezvoltat pe platforma MEB a grupului Volkswagen, arhitectură gândită special pentru noua gamă de vehicule electrice. Viitorul Q4 e-tron Concept va prelua o serie de elemente de design de la e-tron GT, sportivul electric prezentat la finalul anului trecut. Pentru moment, Audi nu a oferit detalii cu privire la sistemul electric de propulsie pregătit pentru noul prototip.

Oficialii constructorului german au declarat că versiunea de serie a lui Q4 e-tron Concept va fi prezentată cel târziu la începutul anului 2021. Cu mai multe detalii despre noul SUV electric vom reveni în 5 martie, atunci când Salonul Auto de la Geneva își va deschide ușile pentru jurnaliști.

Comentarii