Compania Renault, a anunțat recent în cadrul Salonului Auto de la Paris că pregătește un șir de surprize pentru iubitorii vehiculelor electrice. Reprezentanții constructorului francez anunță că pe parcursul anului 2020 vor fi prezentate versiunile plug-in hybrid pentru modelele Megane și Captur. La fel o nouă generație va primi și EV-ul Zoe.

Renault s-a bucurat de un succes a primului său model electric Zoe, care a cucerit piața europeană și se grăbesc să dezvolte o a doua generație, care deja a reușit să fie surprinsă în timpul testelor de fotografii spion. Surse din anturajul companiei spun că noua generație Zoe va miza pe o platformă nouă și va integra un set de baterii cu o capacitate mai generoasă. În această ordine de idei, francezii vor să ofere o autonomie de 400 de kilometri, valoare măsurată conform noului ciclu de testare WLTP.

La capitolul design exterior, modelul electric pregătit de Renault nu ar urma să ofere schimbări majore. În schimb, habitaclul va prelua elemente de pe viitoarea generație Clio, care și ea la rândul său va primi o nouă motorizare, care se așteaptă a fi hybrid. Noua Zoe își va bucura proprietarii cu materiale mai calitative, tehnologii moderne de ultimă generație și un ecran central poziționat pe verticală. Debutul comercial al lui Renault Zoe este programat pentru anul 2020.

Comentarii