Compania Skoda continuă campania de promovare a SUV-ului său de performanță Kodiaq RS. Până la debutul modelului au rămas zile numărate, iar după ce cu puțin timp în urmă am admirat câteva imagini ale designului exterior, iată că cehii dezvăluie și salonul noului model.

În pozele publicate de oficiali observăm în primul rând scaunele sport cu tetiere integrate, tapițate cu Alcantare, care se vor fi disponibile chiar și în versiunea standard. Părțile laterale ale scaunelor și suportul pentru mâini dintre scaunele din față sunt acoperite cu un material cu cusătură roșie pe care constructorul ceh îl numește ”piele de carbon”.

Aceași cusătură de culoare roșie este folosită și pentru volanul multifuncțional, pe care a fost aplicat logo-ul RS. Reprezentanții Skoda ne conving că interiorul SUV-ului va avea dimensiuni generoase, chiar și în varianta sa cu șapte locuri. Plus la toate, constructorul promite și un portbagaj voluminos, capacitatea căruia o vom afla în ziua prezentării.

Potrivit informațiilor publicae anterior, în varianta standard, clienții se vor bucura de ceasurile de bord digitale Virtual Cockpit, jante cu diametrul de 20 de inch, suspensie adaptivă, transmisie automată și tracțiune integrală. O altă veste bună este posibilitatea de a comanda modelul în nuanța de caroserie Race Blue.

Prezentarea oficială a noului SUV de performanță Skoda Kodiaq RS va avea loc la începutul săptămânii viitoare cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Comentarii