Mai bine de doi ani jumătate, constructorul de vehicule electrice Tesla, promite clienților să scoată pe piață cea mai accesibilă versiune a modelului Model 3. Acum, la începutul anului 2019, americanii își onorează primisiunea și lansează EV-ul care costă doar 35.000 de dolari!

Noua variantă Tesla Model 3, oferă viitorilor posesori o autonomie de 354 de kilometri și o accelerație de la 0-96 km/h în doar 5.6 secunde. La fel, Tesla oferă cea mai ieftină mașină din istoria companiei și într-o versiune de 37.000 de dolari, Standard Range Plus, care promite o autonomie totală de până la 386 de kilometri, dar și un timp de 5.3 secunde pentru sprintul 0 – 96 km/h. În plus, varianta respectivă se poate lăuda cu materiale premium și scaune fațî cu încălzire.

Revenind la modelul de 35.000 de dolari, producătorul din Silicon Valley sustine că, EV-ul vine în standard cu tapițerie textilă, o consolă centrală cu patru porturi USB și sistem audio basic. Totodată, configuratorul oficial scoate la iveală că viitorii clienți vor fi nevoiți să se mulțumească doar cu o caroserie finisată în culoarea neagră.

Comentarii