Compania BMW, anunța la sfârșitul lunii iulie că va lansa un model nou în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, SUA. Toate indiciile duceau spre faptul că urmează să debuteze noul Z4 și iată că acum sucpeciunile sunt practic confirmate după ce mai multe publicații online au prezentat o serie de forografii oficiale cu viitorul Z4 în configurația M40i.

Imaginile ne arată că noul BMW Z4 va prelua o bună parte dintre elementele de design ale lui conceptului BMW Concept Z4, care a fost dezvăluit în vara anului 2017 la același Concurs de Eleganță de la Pebble Beach și ulterior prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

Printre elementele care le păstrează de la concept se numără partea frontală sport și forma blocurilor optice. La posterior, portbagajul este de dimensiuni mici și integrează un spoiler, iar sistemul de evacuare implică două ieșiri.

Potrivit unor informații neoficiale, gama de motorizări ale noului Z4 va fi alcătuită din benzinarul de 2.0 litri volum în versiunile de putere de 184 și respectiv 252 de cai putere, pe lângă motorizarea de top de 3.0 litri volum. Versiune M40i va fi cea mai potentă pentru Z4 și ar putea beneficia de 340 de cai putere dezvoltați de propulsorul de 3.0 litri volum. Sursele apropiate companiei declară că aceeași motorizare va fi oferită și într-o variantă care oferă 385 de cai putere.

Toate detaliile despre noul BMW Z4, urmează a fi făcute publice în cadrul Concursului de Elegante de la Pebble Beach, care va avea loc la finalul săptămânii viitoare.

Comentarii