Renault schimbă regulile de joc odată cu lansarea noului Megane R.S. Francezii introduc în premieră pe un hot-hatch sistemul de direcţie pe ambele punţi!

Clienţii care vor opta pentru Megane R.S. primesc un motor de 280 de cai putere şi 390 Nm de cuplu motor, oferit în compania unei transmisii cu şase rapoarte, manuală sau automată, la alegere. Cu o masă totală redusă şi suspensia faţă modificată (care a căpătat şi numele PerfoHub), noul Megane R.S. promite senzaţii tari şi o manevrabilitate de invidiat, în mare parte accentuată de sistemul de direcţie 4CONTROL.

R.S. Monitor Expert îţi va monitoriza performanţele în timp real astfel ca tu să te bucuri de iluzia unui pilot profesionist, iar dacă îţi conectezi şi camera video la acesta te vei putea lăuda în faţa prietenilor geloşi, pe reţelele de socializare.

Va fi disponibilă şi versiunea Trophy care adoptă diferenţialul autoblocant de pe modelul Cup şi vine cu un plus de 20 CP şi 10 Nm, pentru un total de 300 CP şi 400 Nm de cuplu motor. Puterea este pusă pe asfalt cu ajutorul jantelor de 19 inch care aici deja sunt oferite standard, însă pot fi comandate opţional pe Megane R.S.

.

Comentarii