Despre noul model BMW X5 cu siguranță că ai mai citit până acum, ai aflat cam ce te interesa, ai văzut și câteva poze însă cu siguranță că nu cu atâtea detalii. Oficialii bavarezi și-au făcut temele pe acasă și iată cu ce galerie impresionantă de imagini au venit.

De fapt, toată galeria, cuprinde peste 300 de poze, însă așa cum multe dintre ele simplu se repetă am decis să selectăm doar cele mai relevante. În acest pictorial au participat trei mașini, în versiuni de echipare diferite și cu motorizări diferite xDrive40i, xDrive30d și M50d. Au lipsit versiunea M50i cu motorizare V8 și varianta Hybrid, însă oficialii promit să revină cu prima ocazie.

Toate au parcurs cam același traseu. Prin păduri, noroi, praf, pietriș și oraș. Astfel germanii s-au asigurat că îl vom vedea în absolut orice mediu unde poate fi exploatat noul lor SUV, care apropo are și modurile de rulare respective puse la dispoziția șoferului, XRocks, XSand, XGravel și XSnow.

Atenția la detalii, calitatea materialelor, X5-ul curat și X5-ul murdar sau prăfuit, spațiul interior și nu în ultimul rând designul exterior, toate le puteți studia în galeria de imagini de mai jos!

 

Comentarii